Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... [×]

E-Commerce România

E-Commerce România


Q. Ce este Plationline.ro - (Plăți Online România)?

Plationline.ro este Internet Payment Services Provider, adică un sistem e-commerce de gestiune a comenzilor și tranzacțiilor electronice efectuate prin carduri bancare.^ TOPQ. Ce este un cont de comerciant Plăți Online România ?

Pentru a putea vinde bunuri și produse direct pe pagina de Internet companiile trebuie să se înroleze ca comercianți online (e-commerce). Prin înrolarea în cadrul sistemului Plationline.ro îți creezi un cont de comerciant online (e-commerce) și poți oferii clienților tăi să plătească online.^ TOPQ. Ce acte imi trebuie ca sa pot sa mă înrolez în Plăți Online România ?

Înrolarea în sistemul Plationline.o necesită furnizarea unor documente administrativ-fiscale ce atesta statutul companiei pe piață la un momentul respectiv.

    Documentele necesare:
  • Certificatul de înmatriculare
  • BI/CI administrator firma
  • Statutul firmei


^ TOPQ. De ce am nevoie de un cont de comerciant Plăți Online România ?

Contul de comerciant Plationline.ro este necesar pentru centralizarea tranzacțiilor ce sunt facute în numele unei anumite companii prin Plationline.ro.

Gestionarea tranzacțiilor în sistem este condiționată de existența unui cont ale cărui coordonate sunt unice.^ TOPQ. Vreau să deschid un cont de comerciant Plăți Online România. Cum aplic ?

Vă rugăm să completați formularul de înregistrare Web site, iar unul dintre reprezentanții nostri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru deschiderea contului.^ TOPQ. În cât timp este verficat/aprobat contul de comerciant Plăți Online România ?

În cazul în care toata documentația este furnizată în timpul cerut, aprobarea contului durează între 1 și 5 zile lucrătoare.^ TOPQ. Ce tip de afacere accepta Plăți Online România ?

Plationline.ro acceptă orice afacere legală, cum ar fi: sistemele de achitare online a facturilor la diverse utilități, comercializarea produselor cosmetice, electronice, cât și cele software.

Nu acceptăm comercianți ce activează în industria adult, jocuri de noroc, pariuri, tutun.^ TOPQ. Ce carduri vor fi acceptate la plată ?

Pentru moment, doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa și Visa Electron, atât carduri de credit, cât și cele de debit.

Pentru a consulta lista cardurilor bancare emise de bancile românești acceptate la plată apasați aici.^ TOPQ. Cum încasez banii?

Sumele de bani rezultate din tranzacții sunt virate automat prin transfer bancar sau alimentare terminal POS (Point of sale = Web site) în contul bancar indicat de comerciant la perioade stabilite prin contract (zilnic, saptamanal sau lunar).^ TOPQ. După ce clienții mei cumpără de pe site-ul meu, ce va apare pe extrasul lor de card ?

În cazul în care nu se optează pentru o denumire personalizată (soluțiile PO Dedicat sau PO Premium), clienților dumneavoastră din afara României le va apare ONLINE PAYMENT, iar celor din Romania - Plăți Online.^ TOPQ. Ce taxe și comisioane practică Plăți Online Romania ?

Taxele si comisioanele variaza mult in functie de industria in care va desfasurati activitatea.

Pentru o cotație mai exactă vă rugăm să completați formularul de pe site Înscriere - Web Site sau să ne contactați la: sales@plationline.ro^ TOPQ. Pe card am avut fonduri insuficiente în momentul tranzacţiei. Atunci când cardul va fi alimentat, mi se vor extrage automat banii?

Nu. Pentru că tranzacţia este refuzată, banii nu vor fi extraşi la (re)alimentare.^ TOP 

Informaţii suplimentare

Siguranţa plăţilor |

Înregistraţi-vă acum

Pentru a deschide un cont de Comerciant Plăţi Online completaţi formularul online click aici.
Pentru a deveni Partener Plăţi Online completaţi formularul online click aici.

MyAccount

Seminarii Webcast

Vă invităm să vă înregistraţi la Seminar Webcast Plăţi Online, participarea este gratuită!
Calendarul seminariilor noastre de webcast

Newsletter

Dacă doriţi să primiţi pe e-mail cele mai noi informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul PlatiOnline.ro.

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, este invitat la IM World 2014 in calitate de speaker

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, va participa la IM World 2014, in calitate de speaker in panelul “Driving Sales in a Connected World”, alaturi de alti specialisti din domeniul e-commerce din Romania: Adrian Grigori – director national Vanzari Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Laurentiu Ghenciu – VP Avangate si Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al wall-street.ro.
(mai multe detalii)

Intalneste Echipa C Solution la Internet & Mobile World 2014

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.
(mai multe detalii)

Noutăţi şi Comunicate de presă

Click&Collect reprezinta solutia functionala la metoda clasica livrare la usa si plata ramburs

(mai multe detalii)


Asigurari24.com - 10% discount la plata online cu cardurile Visa si MasterCard

Platind polita online beneficiezi de cele mai bune discounturi, iar polita o vei primi pe loc in format electronic, urmand ca aceasta sa fie livrata...

(mai multe detalii)


Nu ezitaţi să ne contactaţi 24/7
în caz că aveţi întrebări.


E-mail:
support(at)plationline(dot)ro
Telefoane:
+4 031 103 4299
+4 021 539 0701